monica si irinel….inca nu stim daca e „cu curu chel” :))))

Nu m-am putut abtine de la a folosi expresia cu pricina fiindca la drept vorbind omu se dezbracase pentru o partida de gheata de oral, ca eu unul numai fierbinte nu am vazut pe acolo. Eu nu am vazut de prima data grozavia cu pricina, de asemenea nu m-a durut suficient in cot sa urmaresc prezenta subsecventa a cuplului pe la talkshow-uri ….si nici nu am auzit decat comentarii scurte despre subiect, in schimb am vazut clipul. Deci se pare ca Monica Columbica i-a oferit multipotentului ei sot o partida „fierbinte” de sex oral fix de-o parere cat sa fie filmati prin gaura unei chei si cu un pahar pus absolut FIX in fatza ….obiectului muncii. Am auzit ca vezi doamne un mare specialist de televiziune a afirmat ca in nici un caz clipul nu a fost filmat prin gaura cheii si in nici un caz imaginea nu s-ar fi miscat asa, apoi calitatea e prea buna si alte prostii. Acel specialist sa mai ma scuteasca , probabil ca nu prea stie ce calitate au unele telefoane mobile de pe piata si daca el nu si le permite sau nu cunoaste sa stea in banca lui. Acum nu zic nu , la o adica putea fi filmat cu un minicam , asta relativ la calitate , ca poate aici omu o fi avand o oarecare dreptate. Oricum indiferent cum si cu ce a fost filmat , clipul e absolut dizgratios. Am auzit si ca Irinel sau ea ca nu stiu exact, ar fi afirmat ca intreaga grozavie a fost pentru publicitate.

Chiar si asa, apai sa ma ierte , dar omu putea sta si in semiprofil ca sa nu se vada nimic dar nu sa aseze un pahar atat de convenabil cat sa nu se vada nimic…si apoi sincer vorbind, pentru publicitate? vrad sa demonstreze ce? ca mai poate? ca ce? ca sincer intreaga scena e …cum sa zic….numai fierbinte si cu feeling nu e. El sta ca un bat mort si cu capul in jos privind spre ea, ea se misca robotic inainte si inapoi ca de, fata nu stie altfel, si culmea el isi tine mainile pe langa corp. Ce-i Irinele? te frige daca atingi fata? Eu stiam ca ideea e sa arati celuilat afectiune , fiindca actul de a presta o partida de oral e totusi efectuat dintr-o pozitie automat inferioara, si atunci el ar fi trebuit sa faca anumite gesturi cu mainile pe capsorul ei sa ii arate afectiune ca sa nu mai spun ca sunt si alte miscari asemanatoare mult mai erotice sau in fine…el statea ca un bat. Si mai are pretentia ca stie una si alta. Apai dupa videoclipul asta daca mai pomeneste ceva de kamasutra , ca nu sunt totusi sigur daca a facut-o pana acum, sa ii fie rusine. Mai are si pretentia unui om educat, si face astfel de chestii de dragul publicitatii. Asta daca e ceva facut cu intentie, fiindca nu avem de unde stii, la o adica omul nu e suficient de prost sa recunoasca ” da domle am fost prinsi…”

De fapt ce poti sa te astepti de la cineva care e cam saracut cu duhul , fapt usor observabil in show-ul pe care propria sotie l-a conceput. Cine se aseamana se aduna nu? Daca tocmai oamenii publici si cu bani dau astfel de exemple in loc sa fie modele de cultura si civilizatie , nu mai e nici o speranta. Ca in reclama ” pot sa sui si canapeaua, mama nu se supara” aici e un fel de „cand ai bani poti sa sari si calul, nimeni nu se supara” . Dar toata treaba legata de oamenii cu bani e cu totul o alta discutie.

Deocamdata pe internet a circulat in prostie acest filmulet, ei au fost invitati la talkshow-uri, au fost bagati in seama…ce pot spune? penibil! halal mod de a-ti face reclama. Irinele , data viitoare fii totusi mai implicat frate ca prea erai tapan :p Parea o repetitie a pozitiei din cosciug :))))

(02.11.07)

Posted on mai 31, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: