O mica revista a presei

Eu unul nu mai citesc ziarele de nici un fel, nici timp nu am dar nici cel mai mic interes in aiureala dinauntrul paginilor acestora. Oricum in momentul cand m-am hotarat sa nu mai citesc nici un fel de ziar sau articol, devenisera pline de politica sport si culmea – reclame afisate pe pagini intregi acoperind uneori jumatate din ziar. In ultima vreme au aparut o serie de ziare tabloid sau de mondenitati care sa ma scuze editorii si patronii lor, sunt de cacat si de un prost gust si o vulgaritate absolut naucitoare.

Cu tot refuzul meu impotriva torturii de a citi cacaturi, mi-a picat in mana un ziar despre care credeam ca oarecum e mai serios sau cel putin cu mai putine prostii pe centimetru patrat de foaie – Libertatea.

Ei bine acest ziar mai precis editia de marti 2 octombrie este incredibil dar adevarat , plina in totalitate de aiureli.

Pe prima pagina debuteaza mare si lata stire importanta ( pentru lada de gunoi evident) – manelistul Florin Salam si mireasa lui s-au imbracat de 9000 de euro. Mai dedesubt o stire pricajita si crizata cum ca romanii vor sa dea de pamant cu englezii de la Arsenal ( am vazut ce au dat de pamant si le-a placut prea tare ca au ramas ei lipiti de el )

urmatoarea stire vizibila de pe tarana primii pagini e ca printre dansurile de la „Tzopaiesc pentru tine” se va afla si dansul tiganesc. No coment – e o tiganie perpetua asa ca deja nici nu mai conteaza ca se si danseaza asa.

Nu mai pomenesc de Mutu si Consuelo sotia lui, care chipurile e iar insarcinata……de aia nu mai pot eu sincer. Si asta fiindca Mutu este si va fi un personaj penibil si mediocru.

O alta stire de mare angajament anunta ca Uriah Heep a cerut paturi matrimoniale in camerele de hotel si alte nimicuri sincer, fata de alti pretentiosi. Avand in vedere ca nu au cerut nimic extravagant care mai e stirea ca eu nu m-am prins…..

Apoi fata de la pagina 5 si ca o cireasa de pe tortul de ciuperci – Simona Senzual prezentand vremea si pe ultima pagina Pamela Anderson care se va casatori cu un actor de filme porno ( mi se pare chiar corespunzator )

In concluzie ma depaseste nevoia si chiar curiozitatea cuiva de a citi astfel de ziare. Dar, ca sa citez pe cineva care se pare ca stie ce spune, traim in Romania! Si asta ne ocupa tot timpul!!!

(05.10.07)

Posted on mai 31, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: