NU vrei net? NICI macar nu ai facut o cerere? atunci NOI avem solutia – RDS – netul care vine peste tine

Lumeeee lumeee circus concurentialis prezintaaaa, mare invazie mareeeee RDS vine pe piata braileana si nu oricum !!! vrei nu vrei ai cablu atarnatzit deasupra usiiii !!!

Partea verde – a aparut o concurenta serioasa pe piata cu un atac frontal la adresa mediocritatii click netului si ma rog inca nu m-am lamurit cu UPC-ul…. Cum am net de la RDS stiu f bine ce poate si e net superior celorlalti , ce-i drept la noi e redistribuit asa cum trebuie.

Partea mov ( adica de circoteca ) In toata istoria conectarilor din acest oras nu s-a mai intamplat in felul asta, domle astia au cablat intreaga scara si au mai lasat si un colacel de cablu pana la usa fix deasupra usii. spaga la administratorii blocului sa traiasca!

Partea gri – Inca nu au inceput conectarile insa lumea parca se da aur la alimentare buluceala frate , hai sa ne conectam cu mic cu mare toti cu inima romana sau cum era tampenia aia cu Milcovu da mi-e sa nu inghita galusti in loc de Milcov. De ce ma gandesc gri? pai cand m-am conectat eu la televiziunea UPC pe atunci Storm, au fost probleme cu carul , atunci insa nu erau cutiile astea mari , tehnologia asta mai noua…doar niste amarate de distribuitoare patrate care ba se oxidau ba iti venea un bou si taia firu sau il scotea din distribuitor …mda Acum nebunii au imitat UPC-ul chit ca intre etaje si pana la apartamente e canalet de plastic si nu metalic dar tot un drac, ideea e ca eu sper intr-o calitate incipienta suficient de buna…si uite asa deocamdata cablul atarna deasupra usii

Partea rosie – scandal , razboi , tantzevai – scarbele , javrele care la o adica nu te lasa sa misti in front nu mai zic nimic cand vine RDS-u sa gaureasca peretii pana la usa . As injura da nu ma cobor la nivel. In rest ni se cam retrag abonatii ca vezi doamne vine RDS-u si da la 450 000 si cablu si telefon , da nu pricep ei se asteapta si la calitate a netului super nustiu cum la banii astia? ca sa nu mai zic ca am auzit ca dau 3 mega cum i-or da nush da daca vreunu vrea mai mult ? ce face? aceasta-i intrebarea cum zicea ala cu capu de mort in mana :))))

Una peste alta lumea e apucata de streche, curioasa ..bla bla, pana si mama „aaaa pai atunci ma abonez si eu” 😛

Sper sa le dea clasa celor de la UPC si cam atat. dar doamneee ce nebunie ce nebunie……

( 22.03.08 )

Posted on iunie 1, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: