The most stylish computer cases

Vreau sa va prezint in continuare unele dintre cele mai stilate carcase pentru desktopuri, carcase care atrag atentia si prin design si prin functionalitate.
Nu intentionez sa fac un top neaparat, dar cu siguranta primele dintre carcasele pe care le voi aduce in discutie sunt in opinia mea primele in top.
Cu siguranta pe locul intai, carcasa de la al carei design au pornit o groaza de variatii pe aceeasi tema, o carcasa de marca – Alienware
Photobucket
Carcasa este destul de scumpa pentru ceea ce stie sa faca, ajunge undeva pe la 400 de dolari din cate stiam, dar eleganta de care da dovada o plaseaza pe locul intai in top.

A doua carcasa ASUS Vento. Preia partial designul frontal care permite racirea mai buna a unitatilor hard prin montarea unui cooler in fata acestora. Dispune deasemenea de metode moderne de prindere a unitatilor HDD si optice, permitand oricui sa instaleze orice piesa hardware foarte usor si s-o demonteze in no time.

Photobucket

O alta carcasa excelenta pentru cei care au nevoie de o buna racire este AplusCase Twin Engine Silver
Photobucket

O serie exceptionala de carcase vine in forta de la Raidmax. Pe primul loc ar fi Raidmax Smilodoon, care are cel mai bun sistem de montaj, astfel montarea placii de baza nu mai pune nici un fel de probleme, iar sistemul de prindere a unitatilor optice si hdd te scapa definitv de suruburi. E dotata cu 5 coolere silentioase dintre care 4 cu leduri albastre sau verzi.

Photobucket

Apoi Raidmax X-Force Special edition, care nu mai dispune de sistemul de deschidere ingenios al smilodoon dar care este excelenta prin prezenta unui cooler enorm pe lateral si un sistem care permite un flux de aer perfect. Nu am reusit sa gasesc pe internet o fotografie satisfacatoare pentru Special edition in schimb am una de acasa, pentru mine carcasa a fost irezistibila si a trebuit s-o cumpar.

Photobucket
Photobucket

Raidmax Samurai care imita modelul Alienware , precum si Ninja care s-a inspirat si ea din acelasi model

Photobucket

Photobucket

Thermaltake Xaser, dealtfel carcasele Thermaltake au avut mereu un aer profesional, dar nu intotdeauna atragatoare ca design.

Photobucket

XION II XON-101 e ceva nou aparut se pare, disponibil deocamdata doar in afara tarii ( http://www.newegg.com )

Photobucket

Cam atat pentru acum, mai puteti descoperi produse superbe de la Raidmax precum Sagitta si Aztec precum si carcase orizontale de la Thermaltake, pentru asta va recomand situl mediadot.ro si newegg.com

Posted on iulie 13, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: