My TOP 40

28iulie

Pentru prima oara editez top40. Multe new entry-uri fata de topul anterior, deasemenea se poate observa ca in coloana Weeks On nu sunt inregistrari. As fi putut bineinteles sa contabilizez oarecum saptamanile cat au stat in top 20 anumite melodii dar multe care se regasesc acum in top 40 nu se mai regaseau de mult in top 20. Am preferat sa pornesc fresh. In coloana Last Week deasemenea se regasesc trecute cu liniute melodiile care iesisera de mult din top 20 deci nu au avut un Last Week place. Pozitiile de new entry se deosebesc prin 2 stelute, de saptamana viitoare acestea vor avea marcaje speciale.

Cel mai nou new entry care in acelasi timp debuteaza direct in top 10 este Mariah Carey – I’ll be loving you longtime. Fara a fi o melodie pretentioasa, este una din melodiile verii 2008.

Un alt High new entry se afla pe locul 13. Desi o formatie pur britanica in stil si instrumentatie, The Ting Tings au intrat in top cu doua melodii extrem de antrenante si care nu au nimic plictisitor. Tonul si versurile jucause atrag cu siguranta atentia.

Estelle intra abia pe locul 28 cu No substitute love dar are cele mai mari sanse sa urce foarte mult in top. In functie de concurenta poate ajunge in top 10 dar cu siguranta va ajunge in top 20.

No air – Duetul Jordin Sparks si Chris Brown ajunge in aceasta saptamana pe locul 1 dupa ce Ne-Yo a cucerit timp de 3 saptamani acest loc. Nu pot decat sa spun ca melodia ma emotioneaza si in opinia mea merita first place. That’s all for now, see you with a brand new chart next week.

Posted on iulie 30, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: