Naomi la „Mamaia 2008”

Scriu intai despre subiectul asta pentru simplul fapt ca merita.

Uitasem practic de participarea lui Naomi la festival, si cand mi s-a reamintit am fost foarte reticent din motive evidente. Mi-am imaginat ca se va face de ras in primul rand prin vestimentatia care numai inspirata nu e la ea…sau el…in fine. Iar in al doilea rand nu pentru ca nu are voce ci pentru ca exagereaza de cele mai multe ori, fiind prea teatrala. In seara asta se pare ca si-a dozat foarte bine aceasta teatralitate.

A fost insa intr-adevar o surpriza neasteptata. Pe langa o vestimentatie buna, a cantat chiar foarte bine, cu nuante, cu emotie, am ramas practic blocat, si le-a dat peste nas multor fatuci care parca nu au mancat mamaliga inainte de a se urca pe scena. Pana si melodia, care e destul de grea in esenta, a facut-o sa sune bine, pentru ca sincer multe intepretari ale acestei melodii au dus-o un pic in dizgratie. Si a fost aplaudata, realmente, mai mult decat altii.

Nu ma astept sa se intample cine stie ce, poate din reticenta sau din alte aranjamente, dar la modul cum s-a prezentat chiar nu mai conteaza. Astept insa acum cu si mai mare nerabdare rezultatele.

Posted on august 22, 2008, in Blogroll and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: