Primaru’ cu idei (partea a doua)

E vorba de fostul primar dupa cum se vede in imagine, am mai vorbit eu despre asta dar nu aveam o fotografie cu „grandiosul proiect” pe care primarul Cibu avea de gand ( discutabil ) sa il puna in aplicare si a carui poster ( al proiectului ) sta inca marturie in fata terenului din bariera unde literalmente doar s-a zgariat pamantul.

Photobucket

Ma intreb ce o fi insemnand structura rotunda de pe planseul cladirii din fata, spatiu pentur elicoptere? Proiectul e frumos n-am ce zice, ar fi insa singurul din Braila cu aspect ultramodern si la cum arata nu cred ca am fi in stare oricum sa il construim prea repede.

M-a amuzat in prima faza faptul ca deja Simionescu castigase alegerile si acest poster inca statea protapit ca marturie a esecului in punerea lui in aplicare. Apoi m-a bufnit rasul de-a dreptul cand nu departe de duminica asta am observat cu totul intamplator ca posterul inca e in picioare insa toata partea de jos unde scrie de Cibu a fost decupata. De aici pot doar sa inteleg ca PSD-istii au de gand sa il termine? Astept s-o vad si pe asta. Pana una alta terenul si imprejurimile arata dezolant. Mai mult atunci cand inca numele lui Cibu era pe poster in dreapta terenului unde se afla linia de tramvai se gasea aruncat in iarba un pui intreg de care se vede treaba ca nici cainii nu se atingeau ca se innegrise. Tare aduce a rezultatul unei certe conjugale ;)) desi nefiind balcoane in preajma nu vad cum ar fi ajuns aruncat tocmai acolo.

Acum asteptam poate se intampla ceva si intre timp „admiram” gunoaie si buruieni!!

Photobucket

Photobucket

Posted on august 27, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: