Cerbul de Aur – cere si ti se va da!

Cerbul de Bronz – Poptamas

Cerbul de Argint – Biondo ( unghia-n gat ca tot pe II sunteti !!! )

Cerbul de Aur – Razvan Krivach

In pauza dintre finala si gala decernarii premiilor, Marina Almasan culege pareri la cald spectatorilor mai mult sau mai putin celebri. ( evident ca pana nu apare un bagator de seama nu se poate, de data asta Buzuka a fost cea care si-a dat cu parerea-n presupus). Parerile oricat de impartite nu au anticipat defel decizia juriului de a acorda Cerbul de Aur lui Krivach. De fapt intreaga jurizare a parut sa vrea cu tot dinadinsul sa impace si varza si capra, sincer ma depaseste decizia privind locul trei, Poptamas oricat de bine ar canta nu are nimic deosebit. Dragos Chircu de exemplu a cantat dupa cum foarte bine a spus cineva, mult mai consistent decat Krivach, iar Nevena chiar a facut impresie dandu-i peste nas Andei Adam cu o interpretare superioara a piesei Selecta.

Nu pot nici sa fac o afirmatie clara asupra jurizarii. Juriul a fost compus din membrii din mai multe tari, la o adica nu ii poti acuza de nimic. Au fost insa concurenti mai buni care meritau mai mult.

In cazul ultimei editii a festivalului George Grigoriu de la Braila, castigatoarea marelui trofeu poate fi in mod evident contestata, fiind clar un aranjament, rezultatul fiind contestat de insusi presedintele consiliului judetean. Nu stiu sincer cu ce o multumeste sa stie ca a castigat pe nedrept.

Cel putin in cazul trofeului de la Cerbul de Aur e vorba de cineva care are talent cu adevarat.  Sper insa sa evolueze si vocal, nu am observat o mare schimbare de la ultima lui aparitie. Apoi are mult de lucrat la look care nu e nici rock nici punk, in nici un fel. Sincer mi s-a parut infiorator, dar asta e problema lui.

Dupa castigarea marelui trofeu de la editia precedenta, Paula Seling s-a comportat exact ca si cum ar fi castigat o medalie de aur la Olimpiada si ar fi decis ca e punctul culminant al carierei. Si in concluzie a lasat-o balta cu muzica, cel putin pe plan national. Din 2003 nu a mai lansat nici un album, asta daca nu luam in considerare un album de colinde lansat in 2006. In aceeasi ordine de idei prestatia ei din deschiderea festivalului, si ma refer din punct de vedere vocal, a fost lamentabila.

Sper sa nu se intample la fel si in cazul lui Razvan. Desi e clar ca il chinuie rau talentul, mi-ar placea sa lanseze un album la nivel national. Cu toate ca muzica lui se adreseaza unei categorii restranse, sunt sigur ca are resursele necesare sa creeze ceva cu mult mai digerabil care cu siguranta ar prinde. Nu ma astept insa la minunea asta, fiind clar genul orgolios si incapatanat sa fie cat mai original cu putinta.

Posted on septembrie 7, 2008, in Blogroll and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: