Cerbul de Aur Reloaded

Nu am dat foarte mare atentie evenimentului pana cand are sa inceapa. La o adica ce era de urmarit?

Ei da nu e chiar asa , ca am primit comentarii pe blog din care am aflat tot felul de chestii mai ales joaca de-a uite Biondo nu e Biondo. Dar nu asta e subiectul pe care vreau sa il pun pe tapet.

Deja la al doilea sau al treilea comment in care favoritul pare sa fie Dragos Chircu am zis sa intru totusi pe situl TVR sa vad care e povestea. Si acolo am aflat ca pentru Romania concureaza 3 interpreti , ma rog una e trupa  – Poptamas cu A. Ungureanu, Razva Crivach sau cum l-o fi chemand si Dragos Chircu. Si pe site descopar cu uimire ca sunt date linkuri catre melodiile respective, si ii iau la rand evident. Alde Alexandra Ungureanu canta cred ca pentru cei de la gradinita, asa ca nu comentez ca nu are nici un haz , ei cu atat mai putin. Razvan Krivach ( ca citii cum se scrie ;)) ) interpreteaza …oarecum …in fine am ramas putin surd, e infiorator mai ales pe refren , chiar nu am sa inteleg nici juriul nici publicul , cred ca au capiat, iar melodia daca spun ca e ciudata e putin spus. Si apoi am inteles de ce favoritul e Dragos Chircu. Baiatul asta interpreteaza o melodie straina din cate vad pe site, dar canta frate, adica nu urla nu tipa, are o voce foarte placuta si chiar canta. Bravo lui, un motiv in plus sa urmaresc festivalul.

Ma intreb totusi care anume e obsesia cu Alexandra Ungureanu? Macar daca era vorba de Luminita Anghel care macar e frumoasa, dar asta e insipida inodora incolora….Iar Razvan Krivach nu mai inteleg , incep sa cred ca a dat spaga ca deja ar fi culmea ca intr-adevar sa existe atat de multe persoane carora sa le placa muzica alternative….Adica mie unuia mi se pare cum zic americanii „a bit far fetched”. Am totusi incredere ca juriul festivalului e mai sanatos….

Posted on septembrie 7, 2008, in Blogroll and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: