Ipocrizia edililor – ep.2 Parcul Monument

De la aparitia unuia dintre reprezentantii PSD pe plan local, aparitie pe postul local Antena 1, despre care am mai vorbit, s-au inceput intr-adevar lucrarile la reabilitarea aleii principale a parcului Monument in sensul ca s-a asfaltat intreaga alee, s-au reabilitat unele dintre felinare si s-au schimbat toate bancile aducandu-se modele mult mai potrivite pentru un parc care se respecta. Totul s-a facut destul de repede si recunosc ca aleea e minunata.

E minunata atat timp cat te plimbi doar pe ea, cat timp nu tii cont de stalpii vechi care nu par sa prezinte interes, atat timp cat nu te uiti la parcul de distractii, in care au fost innoite doar niste tobogane amarate, si atat timp cat nu te aventurezi pe aleile adiacente. Chiar pe portiunea care face legatura dintre aleea principala si cea paralela care duce la stadion, troneaza un morman de gunoaie. Deasemenea se pare ca deocamdata nimanui nu ii pasa de baza sportiva, pe care o groaza de tineri si mai putin tineri vin sa se recreeze la o partida de tenis sau handball. Inca faceti lucrurile doar de ochii lumii si aruncati gunoiul sub covor.

In plus chiar nu am inteles de ce s-au mai pus piloni cand unul din ei a fost efectiv rupt si toti saltimbancii si nesimtitii care nu tin cont de alti oameni pot trece nestingheriti cu masina pe o alee si asa neincapatoare. Sa va fie rusine, altfel politistii opresc in nesimtire biciclistii care se aventureaza prin parc.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Posted on septembrie 9, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: