Pour mon amour!

S-a implinit de curand un an de cand ne-am cunoscut. Am stiut inca inainte de a te vedea ca e ceva special. Ai nascut in mine sentimente atat de intense cum nu am crezut ca voi simti. Mi-ai vindecat inima zdrobita de alte dezamagiri dar mai ales zdrobita de lipsa unei persoane atat de minunate cum esti tu!

Am creat in sufletul meu un castel numai pentru tine, un castel in care te pastrez in fiecare clipa. As saruta fara ezitare pamantul pe care calci si te-as purta pe brate pana la cer.  M-ai inspirat sa iti scriu versuri, eu care nu am spus niciodata nimanui astfel de cuvinte. Imi provoci niste emotii si sentimente pe care cu greu le pot descrie, si cand ma privesti simt ca totul e mult mai usor, ca nu suntem decat noi doi undeva pe niste norisori ce plutesc in eter.

Incepand cu sufletul tau cald, cu vocea ta dulce care ma face sa vibrez cand imi canti usor la ureche, si continuand cu piciorusele si manutele tale minunate, cu obrajii tai calzi si urechiusele pe care ador sa le sarut, pana la ochii in care regasesc mereu caldura si stralucirea care parca imi dau o noua viata, iubesc intreaga ta fiinta, si te voi iubi mereu! Iar alinturile tale sunt atat de dulci, ca o muzica ce imi alinta auzul si inimioara.

Adorm cu tine in gand si nu o spun doar ca pe o poezie. In fiecare seara inainte de a pune capul pe perna, portretizez chipul tau in minte analizandu-i ficare trasatura, mi te imaginez uitandu-te la mine cu aceeasi privire stralucitoare si adorm zambind.

Ma simt cel mai norocos baiat pentru ca tu esti in viata mea, imi aduci multa bucurie in suflet si la randul meu voi incerca mereu sa aduc bucurie sufletelului tau!

My baby cat love, you are my entire world! Je t’aime!

Posted on septembrie 26, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: