Pro TV un post tiganesc!!!

Eu stiam ca duminica seara se difuzeaza in prime time filme de calitate.

PRO Tv insa tine mortis sa isi pastreze reputatia infecta din ultimul timp. Faptul ca promoveaza manelele si alte tiganisme nu mai e de mult timp o noutate. Ca un punct culminant al sirului nesfarsit de imbecilitati si subcultura, in seara asta se difuzeaza „Poveste de cartier”, „o incercare curajoasa de a transpune intr-un film muzical romanesc cea mai cunoscuta poveste de dragoste a tuturor timpurilor” dupa cum spune si situl. Dau din intamplare pe post si raman absolut stupefiat – sorinel copilu de aur canta de mama focului de la inceput am avut impresia ca e un clip. Abia dupa cateva secunde mi-am dat seama ca e film si am accesat situl pro tv sa vad ce vrea sa fie ceea ce vedeam.

De fapt, sub pretentia unui film „muzical” se afla moftul unui cocalar de top de a juca intr-un film. Si cum Sarbu acorda din ce in ce mai mult spatiu de emisie unor astfel de mizerii, visul manelistului s-a implinit, evident contra unei sume exorbitante pe care nu ma insel ca Sarbu a bagat-o direct in „cont”.

Ca show-ul sa fie cat mai grobian, aparitia lui Calinescu CHEL e de-a dreptul ca din filmele horror, iar Tociu si Palade au portia lor de glume rasuflate. Cei amintiti sunt insotiti bineinteles de o pleiada intreaga de actorasi de duzina cu pretentii de actori moderni.

Completat de stirile de la ora 5 care sunt absolut gretoase; de stirile de seara care incep din ce in ce mai mult sa para o copie fidela a celor de la 5, de filmele vechi si alese probabil de la fundul BOX-Office-ului si de tiganismele in crestere, Pro TV se transforma usor usor dintr-un promoter de tendinte in televiziune, intr-o lada de gunoi in care subcultura romaneasca se afla in elementul ei. Nu ma mai uit de mult timp la postul asta si am un mesaj pentru domnii de la CNA – prefer sa ma uit la OTV!!!

Posted on septembrie 26, 2008, in Blogroll and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: