Ai bani da nu poti sa cumperi!!!

Sa nu te puna sfantu sa ai la tine 50 lei si sa vrei sa cumperi ceva! Nu are nimeni rest, nici farmaciile. Am mers sa imi iau Bixtonim, am zis ca tot am nevoie, si nu e ca si cum as fi dat 1 leu pe antinevralgic, s-a facut 5.6 lei si ala. S-a cautat in sertar si a concluzionat ca efectiv nu are rest….Pana la urma am rezolvat problema, a venit incasatoarea de la Braicata si mi-a schimbat ( cu alte cuvinte te ajuta cine nu te astepti )

In conditiile astea, daca nu ai marunt nu mai cumperi nimic dimineata, si de fapt daca nu mai cumpara nimeni oricum nu vor avea rest nici la pranz, pana s-o hotari sa vina cineva cu marunt. Deci daca ai 100 de lei deja e o tragedie. Mai nou, in casierie la inceputul zilei se introduc 10 lei pe bon nefiscal, fata de 50 de lei cum se introduceau acum vreo 2 luni. Deci seful vine seara, ia banii din incasari, cred si eu ca vanzatoarea saraca ramane cu cei 10 lei, daca mai ramane si cu aia….

In concluzie in loc sa merg sa iau un covrig in 5 minute, a durat jumatate de ora….asta ca mi-am permis, cine e in drum spre servici insa, ramane nemancat. De maruntul pe care ti-l da rest in bomboane si orbit-uri nu mai vorbesc….

Posted on octombrie 12, 2008, in Blogroll and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: