Zoso versus Badea

Daca Zoso tine mortis sa raspunda in acelasi mod atacurilor lui Badea, acesta din urma demonstreaza ca e cu adevarat josnic.

zoso » Edit «
Thursday, 16. October 2008

omenesc? cauta pe net, e un moment foarte magic in care imi face mama curva care se culca cu tiristi, lucru care imi da voie sa spun orice despre el. numai ca, eu nu spun prostii. lucrurile publicate despre el sunt pe bune.”

Ramai cu adevarat blocat la astfel de imbecilitati scoase la intamplare din gura lui Badea. Mai ales ca Zoso nu facuse altceva decat sa publice un pamflet. Si cum Mircea Badea insusi prezinta o emisiune vruta a fi un pamflet, nu ar fi trebuit sa arunce cu astfel de cuvinte josnice la adresa unuia care pur si simplu l-a criticat.

Sincer sa fiu si ca s-o spun pe aia dreapta, am vrut la un moment dat sa public un articol despre unele frustrari proprii prezentatorului mult prea efervescent. Daca are suficienta ingeniozitate sa loveasca pe buna dreptate in mizeriile politice sau in multiplele snobisme si idiotenii mondene, are si el o mica problema, care tinde sa se agraveze, legata de siluetele unor tipe mai mult sau mai putin dezbracate care apar prin reviste, si la care daca oricine se uita poate vedea niste fete normale. Pentru Badea insa, sunt niste purtatoare de celulita. Niste vaci, daca nu ma insel le-a si numit astfel , direct sau indirect. Am asistat si la injuriile de mahala aduse unora care i-au trimis mesaje critice, multe din ele ce depaseau limita bunului simt. Care o fi motivul acelor frustrari ma intreb eu? Si de ce oare ataca atat de mitocaneste unele critici care i se aduc?

Cert e ca Mircea s-a simtit foarte jignit de Zoso, si a reactionat total disproportionat, aruncand mizerii gratuite. La modul in care s-a exprimat cred ca imi ieseam si eu peste masura din sarite, si il „pamfletam” de nu se vedea. Zoso s-a lansat totusi in niste replici destul de josnice si de murdare, care nu au facut decat sa amplifice nebunia.

Pe mine ma intereseaza oarecum substratul problemei. Ce au de fapt de impartit cei doi? La prima vedere ar parea ca nimic. Daca ne uitam mai atenti insa, fiecare dintre cei doi ocupa un mare segment media. Zoso are mii de vizitatori zilnic pe blog, iar Badea face o audienta destul de mare. Animozitatea poate la o adica sa fie cauzata de o oarecare invidie pe care o resimt amandoi, unul fata de celalat.

Daca e asa, cel putin unul dintre ei ar putea sa echilibreze balanta. Nu vad un motiv real pentru care Badea nu isi face propriul blog. Mofturile lui legate de snobismul ce planeaza in blogosfera, chiar nu sunt fondate. Ti se pare Mircea ca ai fi snob daca ai publica un blog propriu? Poate ca nu matale esti cu ideile pe care le expui in emisiune….sa zicem ca aberez, inca nu te suspectez de asa ceva. Dar, la o adica, cineva poate pune problema si asa. Ce vreau sa zic? Simplu – modul in care il ataci pe Zoso demonstreaza invidie.

La randul lui, Zoso afirma ca poate intra in televiziune foarte usor. Hai sa echilibram balanta in sensul asta. Daca se poate, de ce nu? Cine te impiedica sa intri in mass-media daca ai oferte? Nu mi-am pus problema la modul asta, fapt pentru care nu pot nici macar specula un motiv. Teama? Poate ca nu da bine pe sticla ( sincer dupa mine nu prea da bine, dar nu cred ca ar conta ) Chiar as vrea sa stiu. Adica hai sa nu fim maica Tereza, chiar nu vad cum ai putea refuza un post bine platit la tv….

Si uite asa tantarul devine armasar. Daca se intalnesc face to face ce dumnezeu vor face? Se iau la pumni? Incep sa cred ca le place. Cunosc multe persoane care se cearta de dragu de-a o face. Am vaga impresie ca si cearta asta se lungeste muuult peste limitele decente. Si nici unul nu cedeaza…..

Posted on octombrie 24, 2008, in Blogroll and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: