Balaceala in cruda nesimtire!

Photobucket

Asta e nesimtire la nivel mare, intelectual, masina apartinand unui notar public ( si nu un barbat cum ati crede ). Dupa cum se vede, o doare in fund de batranii care abia ridica piciorul sa puna un pas, si in general de tot restul pietonilor care vor sa profite si ei de aceste pasaje, ca se stie ca toti trecem pe acolo chiar daca putem sari si un gard de un metru.

Photobucket

Cred ca e usor de ghicit ca nu e drum de tara. Nuuuu, e intrarea intr-un bloc. Cred ca va amintiti transeele fotografiate acum cateva luni bune. Pe langa faptul ca s-au miscat ca niste melci, asa arata trotuarul si o buna bucata din carosabil in urma “lucrarilor”. In disperare de cauza, locatarii au asezat niste cartoane ca sa nu aiba impresia mai apoi ca au mers pe o strada din evul mediu. Si evident, ca sa puna capac, plouase in noaptea aceea. Cum? nu se mai fac turtite din noroi?? pacat….risipa de material brut.

Photobucket

Ultima nu are nevoie de mari comentarii. Cercopitecul care a aruncat gunoiul ca si cum strada ar fi pubela lui, ar trebui amendat usturator, ba chiar condamnat sa execute munca in folosul comunitatii – sa stranga gunoiul aruncat de altii pe unde li se nazare….da nu cred ca se lecuieste nici asa de nesimtire. (28.10.08)

Posted on noiembrie 9, 2008, in Blogroll and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: