PSD+PC = LOVE

Vizavi de magazinul nostru se afla Foto Miracol, in opinia mea cel mai bun studio foto din Braila. Ei se ocupa de ceva vreme cu fabricarea de autocolante personalizate pentru diverse firme si le si lipesc pe masinile acestora.

Ieri au inceput de dimineata sa lipeasca autocolant rosu pe un microbuz. Initial am zis ca il acopera partial dar curand mi-am dat seama ca au de gand sa il faca complet rosu. Mi-am zis in mintea mea ca persoana nu e chiar zdravana la cap si am decis sa fac poze.

Cum nu ma duce intotdeauna mintea din prima, un coleg vine cu ideea ca s-ar putea sa fie un microbuz al PSD-ului ca prea e rosu. Oricum mi s-a parut infiorator chinul de a lipi autocolant pe o masina intreaga. Dar nu i-a acuzat nimeni pana acum pe politicieni ca ar fi zdraveni la cap. Observand persoanele care au venit sa inspecteze mersul lucrurilor l-am recunoscut pe deputatul Tudose, cu mutra lui permanent adormita. Colegul meu avusese deci gura aurita cum se spune.

De la 11 dimineata pana la 7 seara s-au chinuit la un microbuz de dimensiunea unui maxi, iar pe usa magazinului era pus anunt ca e inchis pana a doua zi inclusiv. A doua zi au prins contur pe microbuzul mare trandafirii psd-ului si mesajul de amor ghebos – PSD+PC.

Ca sa nu fie foarte simplu, a aparut curand o dubita mai mica, care la randul ei a inceput sa primeasca spovedania rosie. Pe langa mesajul de amor, apar pe dubita si fotografiile deputatului Tudose precum si a senatorului Rotaru Ion.

Iata ce chinuri se fac pentru campaniile astea electorale. Si totul pentru amorul nemuritor :)) Ca doar PSD+PC = LOVE 😛

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

(30.10.08)

Posted on noiembrie 9, 2008, in Blogroll and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: