Emisiuni Penibile – Happy Hour

Una dintre cele mai penibile emisiuni ale anului trecut, si care isi intinde dominatia si peste sezoanele acestui an este Happy Hour de la Prost TV, stiti voi, emisiunea manelisto-depasita a lui Sarbu, posesorul de televiziune care a creat trenduri dupa care a dat cu conceptul de televiziune de pamant.

TEO a fost invinovatita in ultimele ei sezoane la ProTV ca aducea „tot felul de invitati”. E cam greu sa faci o emisiune care sa atraga atat timp cat se prefera scandalul si batjocura, si la fel de greu e sa mentii un format de emisiune timp de 7 ani. Si atunci, grila ProTV a fost „imbogatita” cu acest bufon insipid de Maruta care aduce in emisiune multi invitati de joasa speta de care isi bate joc la propriu. Fie ca face glumite acide, fie ca se stramba mai mult sau mai putin pe la spatele acestora, e singura emisiune din cate stiu eu care si-a BOTEZAT CANAPEAUA. Deja dam in oligofrenie.

In ciuda faptului ca rareori are haz, recunosc ca am ras de cateva ori la emisiunile lui, si ar fi si greu sa nu razi cand o vezi pe Marinela Nitu in toata splendoarea ei, sau pe Marijuana vorbind ca si cum i-ar fi paralizat juma’ de creier. Ca si Madalin Ionescu, Maruta a acceptat aceasta retrogradare, din motive care nu imi sunt foarte clare. Nu pot decat sa-i doresc sa se trezeasca. Am impresia ca a cam adormit pe Hepilica. |-|

Posted on aprilie 24, 2009, in critics and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: