Technorati o freaca bigtime

Am vrut sa inregistrez blogul oficial in acest director de bloguri laudat. Tocmai pentru ca nu e doar un simplu director, am zis ca pot macar mari traficul catre Photoblog.

De pe 14 ma chinui sa dau claim la blog. Dupa cateva tipuri de erori, mai nou ma freaca la melodie ca nu gaseste pe blog codul de inregistrare (claim code). Pai cum sa il gasesti bre cand nici nu mi l-ai dat?? Am gasit pe un site un print screen cu felul in care acel cod ar trebui sa apara. Da de unde si la mine? Nu mi-a aparut defel o astfel de pagina. Le-am scris de vreo 6 ori pana acum, si azi ma pregatesc sa le mai scriu o data, si am sa le tot scriu pana vor percuta. Un an de zile sa imi ia si tot le scriu in fiecare zi.

Nu sunt singurul caz, asta e clar. Zeci de alte persoane nu pot da claim sau dupa ce si-au inregistrat blogul nu li se preia feedul, va intrebati de ce ma agit in conditiile astea? De-al dracu, nu ii las deloc! Mie sa imi inregistreze blogul, daca nu sunt in stare sa tina serviciul asta in picioare, sa se dea batuti!

Posted on aprilie 25, 2009, in Blog, critics and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: